Kontortid mandag 09.00-17.00
Kontortid tirsdag 09.00-17.00
Kontortid onsdag 09.00-17.00
Kontortid torsdag 09.00-17.00
Kontortid fredag 09.00-17.00
Kontoret er lukket i dag
Kontoret er lukket i dag
|
Søg
Close this search box.

Sølv til DM

Lørdag den 1. juni deltog vores TeamGym Seniorherrer ved DM 2024 i Randers Arena.

Der var lagt op til spænding til sæsonens sidste konkurrence. Danmarks Mesterskaberne i TeamGym skulle afvikles på kalenderens første sommerdag – en konkurrence, hvor kun de 4 bedste hold kvalificerer sig til, og hvor tavlen vaskes ren fra tidligere konkurrencer. Alle hold begynder fra scratch.

SG’s Herrer lagde ud med tre flotte og veludførte omgange på trampolinen med kun et enkelt fald. Opbakningen fra den røde mur var intakt, og det var tydeligt, at der var lettelse blandt både trænere og gymnaster omkring præstationen. Næste disciplin var rytme – en disciplin som i løbet af sæsonen har været Herrernes akilleshæl – men som endte med at toppe på det helt rigtige tidspunkt. Herrerne leverede et gennemarbejdet produkt med kontrol og overskud i momenterne, hvilket sikrede dem deres højeste score i denne sæson. Til slut skulle de tæmme banen, og der var på forhånd lagt op til, at det kunne blive en kavalkade af spring med høj sværhed kombineret med høj udførsel. Og de skuffede ikke. Herrerne leverede nogle vilde baneomgange til stor jubel for gymnaster, trænere og den røde mur, hvilket skabte en helt fantastisk stemning.

Vi kan være stolte af vores TeamGym Herrer i SG med deres virkelig flotte præstation til DM, der samlet set rakte til velfortjente sølvmedaljer efter Gladsaxe som snuppede de eftertragtede DIF-medaljer og titlen som Danmarksmestre. Seniorherrerne fra Gladsaxe har hele sæsonen været favoritter med en bred skare af dygtige gymnaster på højt niveau, men man må sige, at SG’s Herrer formåede at give dem kamp til stregen ved dette års DM.

Tillykke til vores gymnaster, deres trænere og hele teamet bag – og TAK til den røde mur for troligt at stå på lægterne og bakke op. Sikke en fed dag!

Kunne du tænke dig at se resultaterne? Klik på linket herunder.

Flere Events i Svendborg gymnastikforening