Kontortid mandag 09.00-17.00
Kontortid onsdag 09.00-17.00
Kontortid torsdag 09.00-17.00
Kontortid fredag 09.00-17.00
Kontoret er lukket i dag
Close this search box.
Home > Tilbud > SG Fitness

Velkommen til SG Fitness

Foreningsbaseret fitness hvor alle kan være med

I SG tilbydes en masse forskellige træningshold til alle aldersgrupper og niveauer. Se listen herunder eller brug vores søgefunktion – Vi er sikker på at der findes et hold der passer perfekt til dig!
Hvis du melder dig på flere hold, så får du det billigste gratis, ved deltagelse på minimum 3 hold. Du skal tilmelde dig holdene som normalt og kontakte kontoret@svendborg-gf.dk hvis du vil gøre brug af dette tilbud. Gælder kun hold med fast kontingent.

Går du på hold i SG, kan du samtidigt spare penge på et abonnement til vores fitnesscenter – Her kan du træne til kun 125 kr. om måneden.

Tilmeld Fitness Hold

Fitness medlemskab

Fri træning for kun 175- kr/md

Fitness og holdtræning

Går du på hold i SG?

så kan du samtidigt spare penge på et abonnement til vores fitnesscenter – Her kan du træne til kun 125 kr. om måneden.

Fitness­ medlemskab

Velkommen til SG Fitness. Et foreningsbaseret fitnesscenter drevet af frivillige hvor alle kan være med.

Vi har åbent for træning alle dage, året rundt fra 05.00 – 23.00.

Centeret er bemandet af vores frivillige instruktører mandag-torsdag fra 08:00-10:00 eller 16:30-18:30.

Når du har meldt dig ind, skal du henvende dig i fitnesscentret i vores bemandingstid. Her vil der være en instruktør klar til at tage imod dig og hjælpe dig med at komme godt i gang.

Ordensregler i fitness:

• SG Fitness er kun for medlemmer med aktivt medlemskab. Alle der skal benytte centeret skal registrere sin chip på adgangskontrollen ved indgangen.
  • Vis hensyn til de øvrige medlemmer og følg henvisninger fra instruktørerne.
  • Træningsudstyret tørres af efter brug med sprit og de lyserøde klude der findes i kurve rundt omkring i centeret.
  • Man rydder op efter sig selv. Sæt udstyr, vægtskiver mm. tilbage på plads efter brug. Er man i tvivl om hvor noget hører til, så spørg gerne en instruktør.
  • Omklædning foregår i omklædningsrummene og tasker, sko og overtøj opbevares i omklædningsrummene.
  • I centeret anvendes indendørs træningssko og træningstøj. Det er ikke tilladt at træne i bare fødder.
  • Vi henstiller til, at børn under 12 år ikke opholder sig i fitnesscenteret.
  • Samtale i mobiltelefon foregår udenfor fitnesscenteret.
  • Alle former for doping er forbudt og medfører bortvisning. Anti Doping Danmark foretager uventede kontrolbesøg i foreningen.
  • Lokalerne må benyttes imellem kl. 05.00 og 23.00.
  • Al vægtløftning skal foregå kontrolleret. Det er ikke tilladt at kaste med vægtene.
  • Det er ikke tilladt at filme eller tage billeder af andre i centeret uden først at bede om tilladelse
  • Det er ikke tilladt at sætte egen musik på anlægget inde i “Svederen”.
  • Det er ikke tilladt at benytte snus i SG fitness.
  • Noget med mad og drikkelse.

Når du melder dig ind, accepterer du vores ordensregler og er derved med til at skabe et træningsmiljø som giver plads til mangfoldighed og udviser respekt for alle. Tak for det!

Når du melder dig ind, bliver du samtidigt medlem af Svendborg Gymnastikforening.

Et kraftcenter for bevægelse